- Nowy

Maekrua Sos Ostrygowy
Nadaje potrawom wyrazisty, czysty smak. Można go używać do marynowania mięs, ryb, owoców morza lub jako dodatek do sałatek warzywnych oraz zup. Pozbawiony jest charakterystycznego rybiego zapachu.
Nadaje potrawom wyrazisty, czysty smak. Można go używać do marynowania mięs, ryb, owoców morza lub jako dodatek do sałatek warzywnych oraz zup. Pozbawiony jest charakterystycznego rybiego zapachu.
Ten wyjątkowy sos produkowany jest z wyselekcjonowanych, świeżych ostryg pochodzących z własnego gospodarstwa. Dzięki zastosowaniu zaawansowanego procesu produkcyjnego (potwierdzonego międzynarodowym certyfikatem HACCP) nie zawiera toksycznych związków i jest bogaty w naturalne składniki mineralne np. jod, fosfor i cynk.
Tradycyjnie używany w kuchni azjatyckiej sos ostrygowy, nadaje potrawom wyrazisty, czysty smak. Można go używać do marynowania mięs, ryb, owoców morza lub jako dodatek do sałatek warzywnych oraz zup. Posiada delikatny słodko-słony smak, który pozbawiony jest charakterystycznego rybiego zapachu.
Pojemność: 600ml
Składniki: Ekstrakt z ostryg 30%, cukier, sól, soja, mąka pszenna, skrobia kukurydziana, substancja konserwująca: E211
Wartość odżywcza | w 100g |
Wartość energetyczna | 280 kJ / 67 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 16 g |
- w tym cukry | 11 g |
Białko | 0,7 g |
Sól | 7,6 g |