Krukam Czekolaska
Czekolaska to połączenie pysznej pasty z orzechów laskowych, syropu daktylowego z czekoladą bez dodatku cukru - słodzoną erytrytolem.
Czekolaska to połączenie pysznej pasty z orzechów laskowych, syropu daktylowego z czekoladą bez dodatku cukru - słodzoną erytrytolem.
Masło / Krem / Pasta
Masa netto: 300g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w przeciągu 3 miesięcy. Produkowane w zakładzie gdzie przetwarzane są również inne orzechy i sezam.
Składniki: orzechy laskowe prażone 70%, syrop daktylowy, czekolada (Miazga kakaowa (z Afryki, Ameryki Północnej i Południowej), substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy)
Wartość odżywcza | w 100g |
Wartość energetyczna | 2458 kJ / 589 kcal |
Tłuszcz | 53,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,2 g |
Węglowodany | 28,6 g |
- w tym cukry | 12,8 g |
Błonnik | 8,5 g |
Białko | 12,4 g |
Sól | 0,01 g |