Vermicelli Makaron z Fasoli Mung
Makaron sojowy z fasoli mung firmy Longkou w opakowaniu 500g. Popularny makaron kuchni orientalnej, używany do sajgonek, sałatek oraz zup
Makaron sojowy z fasoli mung firmy Longkou w opakowaniu 500g. Popularny makaron kuchni orientalnej, używany do sajgonek, sałatek oraz zup
Przechowywać w suchym miejscu.
Produkt z Chin.
Instrukcja przygotowania: Makaron Vermicelli moczyć przez 3-6 minut w gorącej wodzie (90C), a następnie odsączyć. Tak przygotowany makaron można dodawać do sałatek, zup itp.
Masa netto: 500g
Składniki: skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung 30%.
Wartość odżywcza | w 100g |
Wartość energetyczna | 1462 kJ / 344 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 86 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,04 g |