Strona główna

Strona główna

banner

Asia Kitchen Makaron Longkou Vermicelli

24,90 zł
Brutto

Super cienki makaron nazywany potocznie sojowym jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Zajmuje trzecie miejsce w ilości spożycia makaronów jadanych w Chinach. Nazywany jest sojowym, jednak jego skład potrafi różnić się od regionu pochodzenia. Najczęściej wytwarza się go z fasolki mung, soi, grochu lub innej rośliny bobowatej. Azjaci najczęściej spożywają ten rodzaj makaronu z zupami, daniami z Woka (smażony makaron) lub poszatkowany dodają do sajgonek. Można go również użyć do sałatek czy deserów. Jest neutralny w smaku, a tym samym uniwersalny oraz chłonący smaki potraw z nim przyrządzanych.

Opakowanie
Ilość:

Powiadom gdy produkt będzie w promocji

Free Google QRcode module from Mediacom87

  • Darmowa wysyłkaDostawa do 48h
  • Darmowa wysyłkaKonkurencyjne ceny
  • Darmowa wysyłkaBezpieczne zakupy
  • Darmowa wysyłkaMożliwość zwrotu towaru

Masa netto: 1kg

Specyficzne kody

ean13
6927079421663

Składniki: skrobia grochowa, skrobia z fasoli mung, woda.

Wartość odżywcza 100g
Wartość energetyczna 1484 kJ / 350 kcal
Tłuszcz 0,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany 87,8 g
- w tym cukry < 0,1 g
Białko < 0,5 g
Sól 0,14 g

Dodaj do koszyka

Komentarze (0)