- Nowy
Cheat Meal Keto Pizza Base Spody do pizzy keto
- Produkt wysokobiałkowy
- Bez GMO
- Wysoka zawartość błonnika
- Tylko 12% węglowodanów
- Produkt wysokobiałkowy
- Bez GMO
- Wysoka zawartość błonnika
- Tylko 12% węglowodanów
Sposób użycia Keto Pizza Base: Rozgrzej piekarnik do 200°C. Przygotuj pizzę według własnych upodobań i piecz przez 10-12 minut. Spożyj od razu po przygotowaniu jako główny posiłek lub przekąskę.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Pamiętaj, że tylko zdrowy tryb życia i zrównoważony sposób odżywiania zapewniają prawidłowe funkcjonowanie organizmu i zachowanie dobrej kondycji.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w miejscu suchym w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętych opakowaniach.
Najlepiej spożyć przed końcem: data i nr partii produkcyjnej znajduje się na boku/spodzie opakowania
Masa netto: 180g (2x90g)
Wartość odżywcza w 100g |
% RWS w 100g |
w 45g |
% RWS w 45g |
Energia 1191kJ/285 |
14% |
541kJ/130 kcal |
6% |
Tłuszcz 11g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6g |
15,7% 8% |
4,9g 0,7g |
7% 3,5% |
Węglowodany 12g - w tym cukry 3,1g |
4,6% 3,4% |
5,4g 1,4g |
2% 1,5% |
Błonnik 13g |
- |
5,9g |
- |
Białko 28g |
56% |
13g |
26% |
Sól 1,4g |
23,3% |
0,6g |
10% |
Składniki Keto Pizza Base: Mieszanka chlebowa (mieszanka białek [białko pszenne, mąka z pestek słonecznika, białko sojowe], mąka pełnoziarnista pszenna, śruta sojowa, otręby pszenne, len, mąka sojowa, mąka lniana, błonnik owsiany, sól, emulgator [lecytyna sojowa], regulator kwasowości [dwuoctan sodu]), woda, olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego, koncentrat soku winogronowego, drożdże oraz naturalny aromat.
Może zawierać: jaja, mleko, orzechy, siarczyny i bób.