Targroch Syrop Daktylowy
Syrop z daktyli z substancją słodząca.
Syrop z daktyli z substancją słodząca.
Stosuje się go do wypieków oraz jako polewa do ciast, deserów, naleśników, owsianek, omletów, lodów, gofrów, a także do słodzenia napojów.
Składniki
Syrop z daktyli
Sposób użycia:
Stosować do słodzenia według uznania.
Opakowanie
350g
Wartość odżywcza | 100g | 50g |
Wartość energetyczna | 1252kJ/298kcal | 626kJ/149kcal |
Tłuszcz | 0g | 0g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g | 0g |
Węglowodany | 68,1g | 34,05g |
w tym cukier | 61,9g | 30,95g |
Błonnik | 8,1g | 4,05g |
Białko | 2,4g | 1,2g |
Sól | 0g | 0g |
* Informujemy, że wartości odżywcze zawarte w tabelach na naszej stronie mogą ulegać nieznacznej zmianie względem produktu. Charakterystyka oferowanego przez nas towaru opiera się na różnych źródłach i miejscach pochodzenia składników, metod wytwarzania i produkcji. Nasza oferta jest w stałej rotacji magazynowej i pochodzi z różnych partii.