Strona główna

Strona główna

banner

Lee Kum Kee Sos Sojowy Grzybowy

15,90 zł
Brutto

Sos sojowy to jedna z najsłynniejszych i najpopularniejszych przypraw w kuchni azjatyckiej. Sos sojowy idealnie nadaje się do sushi, ale może być dodawany także do sosów, makaronów i zup. Sos sojowy grzybowy powstaje z połączenia sosu sojowego i suszonych grzybów, dzięki czemu zyskuje mocniejszy, grzybowy posmak, ale także intensywną barwę. Szczególnie popularny jest w Chinach jako przyprawa do cięższych dań mięsnych.

Pojemność
Ilość:

Powiadom gdy produkt będzie w promocji

  • Darmowa wysyłkaDostawa do 48h
  • Darmowa wysyłkaKonkurencyjne ceny
  • Darmowa wysyłkaBezpieczne zakupy
  • Darmowa wysyłkaMożliwość zwrotu towaru

Pojemność: 500ml

Specyficzne kody

ean13
078895151251

Składniki: sos sojowy 70% (woda, sól, odtłuszczona SOJA 12,6%, pszenica), barwnik: E150a; cukier, wzmacniacz smaku: E621; Ekstrakt z grzybów słomianych 0,01% (woda, sól, grzyby słomiane 3,5%)

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 765 kJ / 180 kcal
Tłuszcz < 0,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,1 g
Węglowodany 36 g
- w tym cukry 6,5 g
Białko 9,0 g
Sól 18,4 g

Komentarze (0)