• Nowy

Kikkoman Sos Sojowy

30,80 zł
Brutto

Sos sojowy Kikkoman to przyprawa, którą wzbogacimy  smak każdego dania zarówno w trakcie gotowania, jak i na talerzu. Zawsze idealnie podkreśli smak i to nie tylko w specjałach kuchni azjatyckiej. Możesz użyć go do przyrządzenia każdej ulubionej potrawy, bo doskonale sprawdzi się jako dodatek do wszystkiego: włoskiego makaronu, amerykańskiego burgera, sałatki, a nawet deseru.

Sos powstaje w procesie warzenia według tradycyjnej receptury z czterech składników: ziaren soi i pszenicy, wody i soli. Tym, co niewątpliwie wyróżnia naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman jest przejrzysty, ciemnobursztynowy brąz i głęboki, niepowtarzalny aromat.

Opakowanie
Ilość:

Powiadom gdy produkt będzie w promocji

Free Google QRcode module from Mediacom87

  • Darmowa wysyłkaDostawa do 48h
  • Darmowa wysyłkaKonkurencyjne ceny
  • Darmowa wysyłkaBezpieczne zakupy
  • Darmowa wysyłkaMożliwość zwrotu towaru

Najważniejsza jest jakość - naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman składa się jedynie z czterech podstawowych składników: ziaren soi, pszenicy, soli i wody. Te proste składniki trzeba starannie dobrać, ponieważ mają bezpośredni wpływ na smak i zapach sosu sojowego.

Pojemność: 1l / 1000ml

Specyficzne kody

ean13
8715035110809

Składniki: woda, ziarno soi, pszenica, sól.

Naturalnie warzony, bez dodatku syntetycznych barwników i aromatów.

Wartość odżywcza w 100ml
Wartość energetyczna 325 kJ / 77 kcal
Tłuszcz 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 3,2 g
- w tym cukry 0,6 g
Białko 10 g
Sól 16,9 g

Napisz swoją opinię

Kikkoman Sos Sojowy

Sos sojowy Kikkoman to przyprawa, którą wzbogacimy  smak każdego dania zarówno w trakcie gotowania, jak i na talerzu. Zawsze idealnie podkreśli smak i to nie tylko w specjałach kuchni azjatyckiej. Możesz użyć go do przyrządzenia każdej ulubionej potrawy, bo doskonale sprawdzi się jako dodatek do wszystkiego: włoskiego makaronu, amerykańskiego burgera, sałatki, a nawet deseru.

Sos powstaje w procesie warzenia według tradycyjnej receptury z czterech składników: ziaren soi i pszenicy, wody i soli. Tym, co niewątpliwie wyróżnia naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman jest przejrzysty, ciemnobursztynowy brąz i głęboki, niepowtarzalny aromat.

Napisz swoją opinię