Targroch Cukier Kokosowy
Cukier kokosowy - uzyskiwany jest ze słodkiej wydzieliny palm kokosowych.
Może być szeroko wykorzystywany w przemyśle spożywczym , do wypieków, wyrobów cukierniczych z powodzeniem zastępując cukier trzcinowy.
Cukier kokosowy - uzyskiwany jest ze słodkiej wydzieliny palm kokosowych.
Może być szeroko wykorzystywany w przemyśle spożywczym , do wypieków, wyrobów cukierniczych z powodzeniem zastępując cukier trzcinowy.
Jego charakterystyczny aromat i smak jest dużym atutem, pożądanym przez wielu jego zwolenników. Cukier kokosowy posiada niższy indeks glikemiczny niż inne rodzaje cukru, a obok oryginalnego smaku, zawiera także wiele cennych składników.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Opakowanie
1000g (1kg)
Wartość odżywcza | 100g | 50g |
Wartość energetyczna | 1620kJ/386kcal | 162kJ/39kcal |
Tłuszcz | 0,36g | 0,04g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,17g | 0,02g |
Węglowodany | 94,14g | 9,41g |
w tym cukier | 81,45g | 8,15g |
Błonnik | 1,24g | 0,12g |
Białko | 0,83g | 0,08g |
Sól | 0,16g | 0,02g |
* Informujemy, że wartości odżywcze zawarte w tabelach na naszej stronie mogą ulegać nieznacznej zmianie względem produktu. Charakterystyka oferowanego przez nas towaru opiera się na różnych źródłach i miejscach pochodzenia składników, metod wytwarzania i produkcji. Nasza oferta jest w stałej rotacji magazynowej i pochodzi z różnych partii.