- Nowy
Batom Ekologiczna Kurkuma BIO
Kurkuma nadaje potrawom charakterystycznego ostrego smaku. Można zabarwić nią ryże, makarony, warzywa.
Kurkuma nadaje potrawom charakterystycznego ostrego smaku. Można zabarwić nią ryże, makarony, warzywa.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające GLUTEN, ORZECHY i NASIONA SEZAMU
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: tak
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Indie
KRAJ PRODUCENTA: Polska
MASA NETTO: 300g
Składniki: kurkuma mielona *100%
*certyfikowany składnik ekologiczny
Wartość odżywcza | w 100g |
Wartość energetyczna | 1306 kJ / 312 kcal |
Tłuszcz | 3,3 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,3 g |
Węglowodany | 67 g |
- w tym cukry | 3,2 g |
Błonnik | 23 g |
Białko | 9,7 g |
Sól | 0,06 g |