
Targroch Migdały blanszowane
Migdały mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
Migdały mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
Migdały stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek, lodów, a także do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Migdał jest naturalnym źródłem:
> Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
> Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
> Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Opakowanie: 500g
Składniki: Migdały blanszowane
Wartości odżywcze | 100g |
Wartość energetyczna | 2528KJ /602kcal |
Tłuszcz | 50,6 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9 g |
Węglowodany | 9,5 g |
- w tym cukry | 5,0 g |
Błonnik | 10,4 g |
Białko | 21,9 g |
Sól | 0,07 g |
Magnez | 275 mg |
Żelazo | 3,7 mg |
Cynk | 3,1 mg |
* Informujemy, że wartości odżywcze zawarte w tabelach na naszej stronie mogą ulegać nieznacznej zmianie względem produktu. Charakterystyka oferowanego przez nas towaru opiera się na różnych źródłach i miejscach pochodzenia składników, metod wytwarzania i produkcji. Nasza oferta jest w stałej rotacji magazynowej i pochodzi z różnych partii.