- Dostawa do 48h
- Konkurencyjne ceny
- Bezpieczne zakupy
- Możliwość zwrotu towaru
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Włóż rozchyloną torebkę do kuchenki mikrofalowej umieszczając ją spodem do góry. Ustaw kuchenkę mikrofalową na maksimum, na 2-4 minuty, w zależności od mocy kuchenki. Przybliżone czasy: 800 W przez 2-3 minuty, 600 W przez 3-4 minuty. Posłuchaj odgłosu pękających ziaren - gdy będzie łyszalny w odstępach 1-2 sekund, kukurydza jest gotowa.
UWAGI
W zależności od posiadanej kuchenki mikrofalowej, jeśli duża ilość ziaren nie popękała, następną torebkę podgrzewaj kilka sekund dłużej.
Ostożnie: produkt jest gorący, otwieraj torebkę ostrożnie ciągnąc po przzekątnej za rogi.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
BEZ GLUTENU
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
MASA NETTO: 100g
SKŁADNIKI: ziarno niebieskiej kukurydzy*, masło shea*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza | w 100g |
Wartość energetyczna | 2011 kJ / 482 kcal |
Tłuszcz | 25,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10,48 g |
Węglowodany | 48,7 g |
- w tym cukry | 0,47 g |
Błonnik | 12,5 g |
Białko | 8,4 g |
Sól | 0,785 g |