R2G Masło z orzechów laskowych Smooth

31,90 zł
Brutto

Orzechy laskowe to owoce leszczyny, które stanowią źródło jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, to również bogactwo kwasu foliowego w porównaniu do jego zawartości w innych orzechach. Są też dobrym źródłem białka, witamin z grupy B, które w połączeniu z magnezem poprawią pracę układu nerwowego i pozytywnie wpływają na naszą  pamięć oraz koncentrację.

Opakowanie
Ilość:

Powiadom gdy produkt będzie w promocji

Free Google QRcode module from Mediacom87

  • Darmowa wysyłkaDostawa do 48h
  • Darmowa wysyłkaKonkurencyjne ceny
  • Darmowa wysyłkaBezpieczne zakupy
  • Darmowa wysyłkaMożliwość zwrotu towaru

Masło z orzechów laskowych można z powodzeniem wykorzystać w kuchni do owsianki, kaszy jaglanej, omletów, jako nadzienie do naleśników czy kanapek

Masło orzechowe

Występujące warianty produktu:

500g / 0,5kg

Składniki:

Orzechy laskowe (100% miazgi)

Bez dodatków cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Niska zawartość soli. Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. Cukier i sól pojawiające się w składzie występują naturalnie w orzechach laskowych. Na powierzchni może wytrącać się olej.

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 2749 kJ / 666 kcal
Tłuszcz ogółem 63 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,51 g
Węglowodany 14,9 g
- w tym cukry: sacharoza / skrobia 3,7 g / 2,0 g
Błonnik 8,9 g
Białko 14,4 g
Sól / Sód 0,005 g / 0,002 g

* Informujemy, że wartości odżywcze zawarte w tabelach na naszej stronie mogą ulegać nieznacznej zmianie względem produktu. Charakterystyka oferowanego przez nas towaru opiera się na różnych źródłach i miejscach pochodzenia składników, metod wytwarzania i produkcji. Nasza oferta jest w stałej rotacji magazynowej i pochodzi z różnych partii.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Oceń 

2020-10-15

Opinia

Dobre, ale wole crunchy.

Napisz swoją opinię

R2G Masło z orzechów laskowych Smooth

Orzechy laskowe to owoce leszczyny, które stanowią źródło jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, to również bogactwo kwasu foliowego w porównaniu do jego zawartości w innych orzechach. Są też dobrym źródłem białka, witamin z grupy B, które w połączeniu z magnezem poprawią pracę układu nerwowego i pozytywnie wpływają na naszą  pamięć oraz koncentrację.

Napisz swoją opinię