KruKam Pasta Migdałowa z Kokosem
Chrupiąca pasta Migdałowa z kokosem
Chrupiąca pasta Migdałowa z kokosem
Specjaliści dowodzą, że regularne spożywanie orzechów, w tym także masła orzechowego widocznie poprawi kondycję całego organizmu i usprawni jego funkcjonowanie. Dietetycy podkreślają, że wybierać należy masło orzechowe z jak największą zawartością orzechów. Uważa się, że orzechy pomagają zwalczać infekcje w organizmie i poprawiają kondycję naszych naczyń krwionośnych i serca.
Masa netto: 300g
Składniki: pasta z migdałów, pasta kokosowa, ciasteczka pszenne (tłuszcz kokosowy, mąka pszenna), wiórki kokosowe, migdały
Wartość odżywcza | w 100g |
Wartość energetyczna | 2596 kJ / 627 kcal |
Tłuszcz | 58,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 29,3 g |
Węglowodany | 22,5 g |
- w tym cukry | 5,1 g |
Błonnik | 13,5 g |
Białko | 16,6 g |
Sól | 0,1 g |