Rapunzel Makaron Ryżowy Razowy Świderki Bezglutenowy
13,60 zł
Brutto
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól.
Gotować 8 - 10 minut od czasu do czasu mieszając.
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BEZ GLUTENU
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT: BIO
Masa netto: 250g
SKŁADNIKI: mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza | w 100g |
Wartość energetyczna | 1542 kJ / 364 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 75 g |
- w tym cukry | 1,0 g |
Błonnik | 2,5 g |
Białko | 8,0 g |
Sól | 0,03 g |