Diet Food Fettuccine Makaron Konjac

9,50 zł
Brutto

Głównym składnikiem Bio Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak.

Opakowanie
Ilość:

Powiadom gdy produkt będzie w promocji

Free Google QRcode module from Mediacom87

  • Darmowa wysyłkaDostawa do 48h
  • Darmowa wysyłkaKonkurencyjne ceny
  • Darmowa wysyłkaBezpieczne zakupy
  • Darmowa wysyłkaMożliwość zwrotu towaru

Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.

Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu, produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

Sposób użycia: Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 5-28°C. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie, szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.
Opakowanie: 300g

Specyficzne kody

ean13
5906660508908
Wartość odżywcza 100g
Wartość energetyczna 30 kJ/ 7 kcal
Tłuszcz <0,1g
-w tym tł. nasycone <0,1g
Węglowodany <0,2g
- w tym cukry <0,1g
Białko  0,1 g
Sól 1mg

Składniki: woda 96,6%, mąka konjac 3,4%

* Informujemy, że wartości odżywcze zawarte w tabelach na naszej stronie mogą ulegać nieznacznej zmianie względem produktu. Charakterystyka oferowanego przez nas towaru opiera się na różnych źródłach i miejscach pochodzenia składników, metod wytwarzania i produkcji. Nasza oferta jest w stałej rotacji magazynowej i pochodzi z różnych partii.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Napisz swoją opinię

Diet Food Fettuccine Makaron Konjac

Głównym składnikiem Bio Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak.

Napisz swoją opinię