Strona główna

Strona główna

banner

Pasta Miso koreańskie Doenjang

13,90 zł
Brutto

Doenjang, inaczej koreańskie miso, to w istocie przyprawa ze sfermentowanej soi, pszenicy i wina ryżowego, a tym samym różniąca się smakiem od klasycznej pasty japońskiej.

Pasta Doengjang to efekt finalny kiszenia się składników w glinianych dzbanach. Teraz pasta charakteryzuje się mocnym, wyrazistym smakiem, który definiuje kuchnię koreańską. Wykorzystywana jest do przyrządzania zup (Miso), gulaszów (Jjigae), sosów (SSamjang), ramenów, past przyprawowych, marynat do mięs, jako przyprawa do kiszenia warzyw (Kimchi), dań z makaronem smażonym (Ramyun) itp.

Opakowanie
Ilość:
Ostatnie sztuki w magazynie

Powiadom gdy produkt będzie w promocji

Free Google QRcode module from Mediacom87

  • Darmowa wysyłkaDostawa do 48h
  • Darmowa wysyłkaKonkurencyjne ceny
  • Darmowa wysyłkaBezpieczne zakupy
  • Darmowa wysyłkaMożliwość zwrotu towaru

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Masa netto: 500g

Specyficzne kody

ean13
8801052436012

Składniki: woda, soja 27%, mąka pszenna, sól, soja fermentowana 2,8%, wino ryżowe, pszenica, grzyb koji, inozynian disodowy: E631, guanylan disodowy: E627.

Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna 711 kJ / 170 kcal
Tłuszcz 4 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
Węglowodany 20 g
- w tym cukry 11 g
Białko 13 g
Sól 10,7 g

Dodaj do koszyka

Komentarze (0)