Thai Dancer Cukier palmowy Palm Sugar
Cukier palmowy jest idealny do potraw z woka, słodzenia ciast, sosów i deserow. Ma wspaniały oryginalny aromat, który jest cieżko zastąpić jakimkolwiek innym produktem.
Cukier palmowy jest idealny do potraw z woka, słodzenia ciast, sosów i deserow. Ma wspaniały oryginalny aromat, który jest cieżko zastąpić jakimkolwiek innym produktem.
Cukier palmowy jest idealny do słodzenia ciast, sosów i deserów. Ma wspaniały oryginalny aromat, który jest ciężko zastąpić innym cukrem. Niezastąpiony w potrawach kuchni tajskiej. Smak czystego cukru z palmy przypomina smak brązowego cukru z odrobiną karmelowej nuty. Palmy przeznaczone pod produkcję cukru są uprawiane na specjalnych, przewidzianych tylko do tego celu plantacjach.
Cukier palmowy uformowany jest w wygodne do użycia bryłki. Przed dodaniem do potrawy odkruszamy kawałek bryłki. Następnie rozgniatamy w moździerzu.
Masa netto: 200g
Składniki: cukier palmowy