COCOA Daktyle w Surowej Czekoladzie BIO
Daktyle w surowej czekoladzie pochodzące bezpośrednio z upraw ekologicznych potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego.
Daktyle w surowej czekoladzie pochodzące bezpośrednio z upraw ekologicznych potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego.
DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE
Oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-09
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: W produkcie jest możliwa obecność orzechów powodujących alergię lub nietolerancję pokarmową.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Opakowanie
70g
Wartość odżywcza | 100g |
Wartość energetyczna | 1913kJ/459kcal |
Tłuszcz | 26g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17g |
Węglowodany | 47g |
w tym cukier | 45g |
Błonnik | 10g |
Białko | 5g |
Sól | 0,1g |
Składniki: Czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*- zawartość masy kakaowej min 65%), daktyle* 50%
* Informujemy, że wartości odżywcze zawarte w tabelach na naszej stronie mogą ulegać nieznacznej zmianie względem produktu. Charakterystyka oferowanego przez nas towaru opiera się na różnych źródłach i miejscach pochodzenia składników, metod wytwarzania i produkcji. Nasza oferta jest w stałej rotacji magazynowej i pochodzi z różnych partii.