COCOA Rodzynki w Surowej Czekoladzie
Pyszne, ekologiczne rodzynki w surowej czekoladzie
Pyszne, ekologiczne rodzynki w surowej czekoladzie
Surowa czekolada w połączeniu z rodzynkami to rozkosz dla podniebienia. Wszyscy znamy rodzynki oblane zwykłą czekoladą do której dodawana jest masa zwykłego, niezdrowego cukru.
Czekolady firmy Cocoa wytwarzane są z ekologicznych nieprażonych ziaren kakaowca (zawiera łatwo przyswajalny magnez, potas i żelazo) z dodatkiem ekologicznego cukru z palmy kokosowej.
Wszystkie surowce, z których korzystamy pochodzą bezpośrednio od farmerów lub spółdzielni rolniczych prowadzących uprawy ekologiczne potwierdzone licznymi certyfikatami rolnictwa ekologicznego przyznawanymi przez Unię Europejską.
Opakowanie: 70g
Wartość odżywcza | 100g |
Wartość energetyczna | 1940 kJ (465 kcal) |
Tłuszcz | 25 g |
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 51 g |
-w tym cukry | 49 g |
Błonnik | 7 g |
Białko | 4 g |
Sól | 0,1 g |
Składniki: czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej min. 65%), rodzynki* 50%
* Informujemy, że wartości odżywcze zawarte w tabelach na naszej stronie mogą ulegać nieznacznej zmianie względem produktu. Charakterystyka oferowanego przez nas towaru opiera się na różnych źródłach i miejscach pochodzenia składników, metod wytwarzania i produkcji. Nasza oferta jest w stałej rotacji magazynowej i pochodzi z różnych partii.