• Nowy

Biały Puch Izolat Białka Grochu

26,00 zł
Brutto

Izolat białka grochu charakteryzuje się bardzo małą ilością alergenów, co jest szczególnie istotne dla osób z różnymi nietolerancjami pokarmowymi. Nie zawiera laktozy, glutenu i praktycznie żadnych węglowodanów. Jest idealnym wyborem przy redukcji masy ciała, jak też w budowie wysokiej jakości masy mięśniowej. Białko przyczynia się również do utrzymania masy mięśniowej i zdrowych kości.

Opakowanie
Ilość:

Powiadom gdy produkt będzie w promocji

Free Google QRcode module from Mediacom87

  • Darmowa wysyłkaDostawa do 48h
  • Darmowa wysyłkaKonkurencyjne ceny
  • Darmowa wysyłkaBezpieczne zakupy
  • Darmowa wysyłkaMożliwość zwrotu towaru

Zalecana dzienna porcja: Jedna porcja 30g (3 miarki) dziennie, nie więcej niż dwie porcje, przed lub bezpośrednio po treningu.

Sposób przygotowania: Rozpuścić jedną porcję produktu 30g (3 miarki) w 200-300 ml wody.

Ilość porcji w opakowaniu: 16

Przeciwwskazania: Uczulenie na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie może być stosowany przez kobiety w ciąży i matki karmiące. Środek spożywczy nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Dla zdrowia ważna jest zróżnicowana dieta oraz zdrowy tryb życia.

Chronić od światła i wilgoci. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

Masa netto: 500g

Specyficzne kody

ean13
5903849601696

Składniki: Izolat białka z grochu

Wartość odżywcza w 100g W 30g %RWS w porcji (30g) produktu
Wartość energetyczna 1839 kJ / 436 kcal 551,7 kJ / 131 kcal 6,60%
Tłuszcz 8 g 2,4 g 3,40%
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1 g 0,6 g 3,20%
Węglowodany 1,4 g 0,4 g 0,20%
- w tym cukry 0 g 0 g -
Białko 85 g 25,5 g 51,00%
Błonnik 0,001 g 0 g -
Sól 9,3 g 2,8 g 11,00%

Napisz swoją opinię

Biały Puch Izolat Białka Grochu

Izolat białka grochu charakteryzuje się bardzo małą ilością alergenów, co jest szczególnie istotne dla osób z różnymi nietolerancjami pokarmowymi. Nie zawiera laktozy, glutenu i praktycznie żadnych węglowodanów. Jest idealnym wyborem przy redukcji masy ciała, jak też w budowie wysokiej jakości masy mięśniowej. Białko przyczynia się również do utrzymania masy mięśniowej i zdrowych kości.

Napisz swoją opinię